Reageren

 

 
Alle velden met * zijn verplicht

Reacties

22 december 2011 om 02:02 joerie
Het is fantastisch dat iedereen zich zorgen maakt over langer werken... Blijkbaar staat er niemand bij stil dat jongeren al met moeite aan werk geraken,dat er een enorme waaier aan rechtmatig excuses bestaan dat bedrijven schaamteloos gebruiken om 50+ aan de deur te zette en er ondertussen nog NIETS is ondernomen om MEER werk te creeëren! Ja men zal langer moeten werken... WAAR ??????
22 december 2011 om 07:21 Jean-Pierre
Zoals de overgrote meerderheid van de bevolking: BELACHELIJK.
21 december 2011 om 04:36 Rita van Dorst
Naar mijn mening moet je blij zijn dat je werk hebt. Zie dat je het behoud.
21 december 2011 om 01:35 Els
Tijd van crisis, en dan staken. Welke reden om te staken. Indien men wenst te studeren tot 25 - 30 jaar, OK, maar iedereen zou een volledige loopbaan moeten hebben - 40 jaar (of 45 jaar) om recht te hebben op volledig pensioen. Punt uit. Afgestudeerden - langere wachttijd. Waarom een uitkering - ze hebben nog niets gepresteerd. Laat de werkloosheid voor de mensen die wegens omstandigheden zonder werk komen te vallen, herstrukteringen, sluitingen en koppel hier ook een maximum termijn aan.
20 december 2011 om 07:55 Daniëlle
Er is geen ontkomen aan dat we met zijn allen langer gaan moeten werken. Er moet nog hier en daar aan het akkoord gesleuteld worden maar dit bereik je door dialoog en niet door staking. Ik ben visueel gehandicapt en ik doe de moeite voor te gaan werken, maar daarvoor heb ik een trein nodig. Dankzij jullie veelvuldige vertragingen en stakingen bovenop kan ik mijn werk wel is kwijtraken. Bovendien zijn er maar weinig bedrijven happig op een gehandicapte in dienst te nemen.