Adverteren bij De Lloyd

De Lloyd heeft zich ontwikkeld tot een multimediaal merk met een aanzienlijk bereik in transport en logistiek. Toonaangevend vanwege de kwaliteit van de content, richtinggevend aan het dagelijks werk van duizenden specialisten in de sector.
In de totale breedte van het spectrum voorzien wij de markt van de nodige informatie. Het laatste nieuws wordt aangeboden via moderne online media. In het hart daarvan de website www.lloyd.be, ondersteund door de email nieuwsbrieven eLloydplus, die dagelijks rond het middaguur, exclusief wordt gezonden aan de abonnees van De Lloyd en de gratis e-mail nieuwsbrief eLloyd.

De vertrouwde krant De Lloyd brengt eens per week op dinsdagen nieuws, feiten en achtergronden bij het nieuws. Daarmee wordt het nieuws geduid en weet de sector zich optimaal geïnformeerd. Bij iedere editie van het weekblad verschijnen de tools.

Tools: Antwerp Departure List, de Road Groupage List en de informatie over aanbieders van groupage-, gecombineerd vervoerdiensten. Dit hele dienstenpakket is De Lloyd. Wij zorgen ervoor dat beslissingnemers in de sector goed op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de markt.

Dat De Lloyd gewaardeerd en gerespecteerd wordt als informatiebron voor de sector blijkt wel uit het feit dat wij iedere maand meer dan 500.000 maal contact leggen met die beslissingnemers.

Maak gebruik van het grootste bereik in transport en logistiek
Voor uw advertentie campagnes kunt u gebruik maken van het volledige bereik van De Lloyd. Door slimme combinaties te maken tussen de diverse online en offline media, kunt u zelf richting geven aan wanneer u precies wie wilt bereiken. Meer informatie over de diverse media binnen De Lloyd vindt u in onze brochure. U kunt deze ook bij ons bestellen via telefoonnummer + 32 3 234 05 50 of via sales@lloyd.be.